fbpx
Laminine pareri pentru depresie si anxietate – marturie
15 octombrie 2018
Laminine pentru depresie, AVC si tumoare
19 martie 2019

Laminine Autism – suplimentul alimentar care ajuta copii cu autism

Cum poate FGF din Laminine ajuta copiii cu Autism

Laminine autism: Autismul este o tulburare mentală (neuro) care se manifestă în timpul dezvoltării timpurii a unui copil. Un copil cu autism prezintă o limitare, dificultate sau absență a interacțiunii sociale. Ei au, de asemenea, o comunicare limitată verbală și non-verbală, cu comportament restrâns și repetitiv.

Semnele timpurii apar în primii doi ani de viață a copilului. Aceste simptome se pot dezvolta gradual, deși unii copii cu autism ajung la etapele lor de dezvoltare într-un ritm normal și apoi regresează. [1] Semnele că un copil este autist devin evidente înainte de vârsta de trei ani. [2]

Autismul poate fi moștenit, iar cercetările arată că factorii genetici sunt cauza principală. [3] În cazuri rare, autismul este asociat cu alți factori care cauzează malformații congenitale. [4] Acest lucru poate include și vaccinul despre care se spune că afectează celulele nervoase ale creierului și modul în care sunt organizate.

Există trei tulburări recunoscute în cazul autismului. Spectrul de autism (ASD), sindromul Asperger (AS), care înseamnă lipsuri și întârzieri în dezvoltarea cognitivă și în limbaj, și tulburarea dezvoltării perdoviale (PDD), nedefinită altfel (de obicei abreviată ca PDD-NOS) care este diagnosticat atunci când setul complet de criterii pentru autism sau sindromul Asperger nu sunt îndeplinite. [5]

Preocupări Globale

Se estimează că aproximativ aproximativ 22 de milioane de copii din întreaga lume au autism. Raportul este de 1-2 la 1.000 în întreaga lume. Această tulburare mentală apare de cinci ori mai des la băieți decât la fete. Aproximativ 1,5% dintre copiii din Statele Unite (unul din 68) sunt diagnosticați cu ASD începând cu 2014, o creștere cu 30% față de una din 88 în 2012. [CDC] Rata autismului la adulți în vârstă de 18 ani și peste în Regatul Marii Britanii este 1,1%. Un studiu din Coreea de Sud a raportat o prevalență de 2,6%.

1 din 68 de copii au tulburari de spectru de autism (ASD), conform estimarilor din cadrul Rețelei CDC de Monitorizare a Autismului și Dizabilităților de Dezvoltare (ADDM). Acest lucru nu are nimic de-a face cu statutul rasial, etnic sau socio-economic.

laminine autism

laminine autism

Prima Doamnă a Africii de Sud salută membrii GAPH la reședința prezidențială din Cape Town.

GAPH are trei obiective principale:

  1. Creșterea gradului de conștientizare publică și profesională a ASD.
  2. Consolidarea expertizei și colaborării în domeniul cercetării.
  3. Îmbunătățirea furnizării de diagnosticare precoce și tratament prin furnizarea de formare și expertiză.

În timp ce GAPH nu susține nici un supliment alimentar pentru Autism, conștientizarea și colaborarea, în special cu părinții, este esențială, în speranța de a determina îngrijirea practică a copiilor cu Autism. În timp ce vindecarea sau prevenirea nu este o opțiune, cercetările arată că o creștere a nivelului de serotonină poate ajuta funcțiile creierului pacientilor cu Autism. [necesită citare – va urma]

Cum poate ajuta Laminine in caz de Autism

Suplimentul alimentar Laminine este recomandat pentru toate vârstele, în special pentru cei cu disfuncție cerebrală sau nervoasă. Factorul de creștere al FibroBlastelor din Laminine sau FGF2 arată că acesta poate crește nivelul serotoninei și reduce nivelul de cortizol al unei persoane în 12 zile. Acest lucru înseamnă că orice persoană sau copil care are dificultăți de concentrare, stres sau chiar deprimare poate fi ajutat atunci când acești doi hormoni sunt menținuți și echilibrați

Factorul de Creștere Fibroblast 2 (FGF2) îmbunătățește valorile testelor VEP la copiii cu Autism

Laminine autism: Într-un studiu realizat în martie 1998 de o altă companie din Japonia, cercetarea a concluzionat că FGF2 îmbunătățește VEP-urile în regiunile parietale, temporale și occipitale ale copiilor autiști după 12 luni de tratament, ceea ce se corelează cu îmbunătățirea limbajului, comportamentului, domenii care au arătat cea mai bună evoluție în evaluarea neuropsihologică.

Cea mai importantă îmbunătățire a fost recuperarea zonei de sub curbă la mulți pacienți în care studiul inițial a demonstrat absența sau răspunsul foarte scăzut în regiunile parietale, temporale și occipitare, în principal în partea dreaptă.

După 12 luni de tratament cu FGF2, o creștere semnificativă (p <0,01) în PC a fost observată la T5-T6 (Fig.3) în segmentul 200-400 ms, ER s-a îmbunătățit semnificativ (p <0,01) în ambele segmente ale T5 -T6 (figura 3). (Sursa: Progresele recente în neurofiziologia umană)

Laminine autism: Copiii cu Autism pot lua 1-2 capsule de 625mg de Factor de Creștere a FibroBlastelor zilnic. Acest lucru le poate oferi o acuitate mentală și o concentrare de care au mare nevoie.

Referinţă Laminine autism:
[1] https://en.wikipedia.org/wiki/Pervasive_developmental_disorder

[2] Autism Spectrum Disorder, 299.00 (F84.0). In: American Psychiatric Association.

Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, Fifth Edition. American Psychiatric Publishing; 2013

[3] Autism risk factors: genes, environment, and gene-environment interactions, NCBI

[4] Teratology, Wikipedia

[5] Identification and Evaluation of Children With Autism Spectrum Disorders

This website is not endorsed or operated by LifePharm. The information and views expressed on the site are solely those of the owner of the site and do not constitute advertising of LifePharm products.