fbpx
Dr. Edward Andujar despre produsele LifePharm
Care sunt produsele LifePharm si cum functioneaza
2 octombrie 2018
Laminine Autism – suplimentul alimentar care ajuta copii cu autism
19 martie 2019

Laminine pareri pentru depresie si anxietate – marturie

Adrian ne povesteste despre experienta lui cu suplimentele Laminine, pe care le-a gasit intr-un grup de facebook.

Ne-a contactat si a facut prima comanda de o cutie de laminine 120 capsule pe care a inceput sa le foloseasca, dupa cateva zile ne-a sunat sa ne multumeasca pentru acest produs.

A devenit mai linistit, a reusit sa doarma suficient si se simte mult mai bine.

Ne bucuram pentru rezultatele lui. Laminine este foarte folositor pentru depresie, avand in vedere ca Laminine reduce sau creste serotonina la nivelul normal.

Sigur te-ai intrebat pana acum care este formula fericirii. Chiar daca nu suna foarte romantic, emotiile noastre pot fi traduse prin procese chimice la nivelul creierului. Serotonina, cunoscuta si ca hormonul fericirii, ne influenteaza direct dispozitia, somnul si multe alte functii esentiale ale organismului. Afla si tu cum sa iti sporesti starea de fericire!

Starea psihica, in stransa legatura cu nivelul de serotonina

Nu degeaba se numeste serotonina si “hormonul fericirii”. Nivelul ridicat al acestei substante implica o stare de veselie si capacitatea de a trece peste stresul zilnic. La polul opus, un nivel prea scazut de serotonina poate declansa in timp depresii si alte boli psihice, precum: anxietatea sociala, tulburarea obsesiv compulsiva, anorexia, bulimia, fobiile sau tulburarea bipolara. O persoana cu o cantitate redusa de serotonina in organism va avea dificultati in a se odihni si va pierde incet incet capacitatea de concentrare.

Puteti gasi mai multe pareri despre laminine in sectiunea Rezultate.

This website is not endorsed or operated by LifePharm. The information and views expressed on the site are solely those of the owner of the site and do not constitute advertising of LifePharm products.