fbpx

LifePharm Romania, aici puteti sa va inscrieti ca si Consumatori sau Distribuitori LifePharm. Puteti comanda Produsele la Pret de Distribuitor, cu reducere de 25%. Contactati-ne la numarul 0752-391-415 pentru consultanta gratuita.

Compania si-a inceput activitatea in Romania incepand din anul 2016. Comercializeaza produsele: Laminine, Omega+++, Digestive+++, Immune+++ si Lamiderm Apex Serum.

Suntem in continuare crestere si cautam distribuitori / reprezentanti.

Daca doresti sa beneficiezi de produsele LifePharm GRATUIT sau pe langa acesta sa ai si un venit suplimentar, te rugam sa ne contactezi prin telefon, folosind pagina de Contact sau pe pagina noastra de facebook.

Comenzile se platesc prin card bancar (Visa sau Mastercard) sau PayPal. De asemenea din comisioanele realizate se pot comanda produse sau se pot retrage banii folosind un card bancar oferit de Payoneer in colaborare cu compania.

Laminine, produsul fanion, activeaza celulele stem din organism si astfel regenereaza celulele imbatranite sau deteriorate.

Puteti gasi Rezultate si Pareri despre Laminine in pagina noastra Laminine Pareri.

Showing all 7 results

This website is not endorsed or operated by LifePharm. The information and views expressed on the site are solely those of the owner of the site and do not constitute advertising of LifePharm products.