fbpx
Laminine pareri pentru animale de companie
Marturie VIDEO: Laminine si pentru animale de companie
25 septembrie 2018
Dr. Edward Andujar despre produsele LifePharm
Care sunt produsele LifePharm si cum functioneaza
2 octombrie 2018

Conexiunea dintre Laminine si telomeri

conexiunea intre laminine si telomeri

conexiunea intre laminine si telomeri

Laminine și telomerii.

Telomerii au primit în ultima vreme o mare atenție din partea experților în nutriție și anti-îmbătrânire. Telomerii protejează integritatea cromozomilor, iar lungimea acestor capace protectoare determină sănătatea celulară a organismului nostru. Un studiu recent arată cum Laminine susține o bună protecție și dezvoltare a celulelor, în special în ceea ce privește menținerea telomerilor lungi și robuști. Această descoperire semnificativă oferă dovezi că administrarea zilnică de Laminină duce la telomeri mai lungi.

Cercetatorii subliniază importanța telomerazei, enzima responsabilă de creșterea lungimii telomerilor. Prin cercetările lor au căutat cele mai bune ingrediente nutriționale care susțin lungimea sănătoasă a telomerilor. Studiile de cercetare pe termen lung au confirmat faptul că o dietă bogată în antioxidanți – carne slabă, fructe, legume, uleiuri de măsline și cereale integrale – susține lungimea telomerilor, care constituie un factor important în încetinirea procesului de îmbătrânire (despre importanța telomerilor și a telomerazei puteți citi și aici).

Opt subiecți au consumat patru Laminine zilnic timp de 180 de zile și au prezentat dovezi de prelungire a telomerilor.

În timp ce telomerii scurți inhibă diviziunea celulara, există de asemenea și o corelatie puternica cu problemele de sanatate asociate cu imbatranirea. Stresul extrem, lipsa de somn, dietele occidentale, bogate în grăsimi, precum și alte alegeri proaste în domeniul sănătății conduc la reducerea telomerilor.

Oamenii de știință de la LifePharm au inițiat un studiu clinic pentru a determina dacă Laminine susține lungimea telomerilor. Dr. Rafael Gonzalez de la DaVinci Biosciences din Lorna Linda, CA a observat opt ​​subiecți care au consumat zilnic patru Laminine timp de 180 de zile.

Subiecții care au luat-o pe Laminine nu și-au schimbat dietele sau obiceiurile de viață, dar au prezentat dovezi ale prelungirii telomerilor. Studiul a arătat că Laminine, consumat zilnic, susține activitatea telomerazei care are ca rezultat telomeri mai lungi și mai eficienți.

Acest studiu a venit să susțină alte descoperiri că Laminine susține metabolismul optim; contribuie la componente antiinflamatorii; conține factori de creștere specifici esențiali pentru țesutul conjunctiv și pentru formarea și repararea vaselor de sânge.

Laminine a demonstrat că ajută la regenerarea celulară datorită factorilor esențiali de creștere și FGF2, care joacă un rol semnificativ în dezvoltarea celulelor sănătoase. Acest supliment alimentar vine astfel să completează și să aducă un bonsu pentru alte metode anti-îmbătrânire, cum ar fi exercițile, nutriția adecvată și alte activități de wellness.

This website is not endorsed or operated by LifePharm. The information and views expressed on the site are solely those of the owner of the site and do not constitute advertising of LifePharm products.