fbpx
VIDEO: Rezultate cu Laminine pe diferite probleme – diabet, cancer, noduli tirodieni
1 iunie 2018
conexiunea intre laminine si telomeri
Conexiunea dintre Laminine si telomeri
26 septembrie 2018

Marturie VIDEO: Laminine si pentru animale de companie

Laminine pareri pentru animale de companie

Laminine pareri pentru animale de companie

Laminine pentru întreținerea sănătății la câini și pisici

Da! Credeți sau nu, Laminine este benefic pentru animalele de companie. Acesta este bun pentru câini, pisici și alte animale domestice îmbunătăţindu-le aspectul pielii şi al părului, oferindu-le energie şi o stare generală de mai bine. Celulele umane nu sunt foarte diferite de cele ale animalelor de companie – în amândouă cazurile avem celule care necesită hrană constantă, refacere sau întinerire din cauza bolilor, hranei sau a mediului. De fapt, animalele de companie pot suferi de asemenea un dezechilibru hormonal sau stres. Printr-un mecanism de refacere unic, Laminine este capabil să echilibreze acești hormoni sau să readucă celulele deteriorate la starea inițială.

Pentru animale de companie sau câini, Laminine este ideal pentru întreținerea sănătății. Acesta va da câinilor sau pisicilor mult mai multă energie, o piele mai aspectuoasă, un fir de păr mai gros și mai lucios şi o recuperare mai rapidă după toate tipurile de boli care provoacă deteriorarea celulară. Laminine pentru animale de companie este un trend nou și în creștere, pe care îl susțin mulți utilizatori Laminine și proprietari de animale de companie.

Urmăriți cum Laminine vă poate ajuta câinele, pisica sau alte animale de companie: pentru o piele și un păr mai bun, o  îmbunătățire a mușchilor și a imunității.

Doza recomandată pentru animale de companie

Laminine este un supliment alimentar ce oferă efectiv nutrienți câinilor, pisicilor și altor animale de companie. Ca regulă generală, puteți lăsa animalele de companie să ia Laminine primul lucru dimineața sau la o oră după ultima masă. Puteți clasifica dimensiunea animalelor și doza utilizând următorul ghid:

 1. Câine de talie foarte mică(Poate fi purtat de către un copil):
  – Deschideți capsula și puneți 1/4 din pulbere în palmă, lăsați animalul de companie să lingă pudra din mâinile dvs. În funcție de condiția câinelui, puteți da acest lucru tot a doua zi sau zilnic, după cum este necesar.
 2. Câine de talie mică (Poate fi purtat cu ușurință într-o singură mână de către un adult):
  – Deschideți capsula și puneți 1/3 din pulbere în palmă, lăsați animalul de companie să lingă pudra din mâinile dvs. În funcție de condița câinelui, puteți da acest lucru tot a doua zi sau zilnic, după cum este necesar.
 3. Câine de talie medie(Poate fi purtat în două mâini de către un adult):
  – Puteți da 1 capsulă la fiecare 3 zile sau zilnic dacă este bolnav în fază terminală.
 4. Câine de talie mare(Este nevoie de lesă):
  – Puteți da 1 capsulă zilnic ca supliment sau 2 capsule pe zi dacă este bolnav în fază terminală.
 5. Pisici și alte animale mici de companie sau de dimensiuni similare:
  – Deschideți capsula și puneți 1/4 din pulbere în palmă, lăsați animalul să lingă pudra din mâinile dvs. În funcție de condiția animalului, puteți da Laminie tot a doua zi sau zilnic, după cum este necesar. Puteți urma acest dozaj pentru pisici sau câini în general sau pentru animale mici – mijlocii cu păr lung.

Doză rapidă pentru animale de companie

Până la 18 kg: ½ până la 1 capsulă zilnic
18-36 kg: până la 2 capsule zilnic
36-45 kg: până la 3 capsule zilnic

This website is not endorsed or operated by LifePharm. The information and views expressed on the site are solely those of the owner of the site and do not constitute advertising of LifePharm products.