fbpx
VIDEO: Cum acționează Digestive+++ de la LifePharm – studiu științific
1 iunie 2018
Rezultate, caz real și opinii – tratamentul Laminine pentru Cancer și Alzheimer
1 iunie 2018

VIDEO: Cum acționează Omega+++ de la LifePharm – studiu științific

Un simplu experiment ne arată cum funcționează și acționează Omega+++ față de alte produse suplimente alimentare.

Bine ați venit în laboratoarele LPGN.

Numele meu este Thomas Jones și eu sunt specialistul în produse aici la LifePharm Global Network. În următorul experiment vă vom arăta potența și calitatea produsului supliment Laminine Omega +++ comparativ cu alte produse similare aflate azi pe piață.

Tot ce vom folosi în acest experiment, cu excepția Laminine Omega+++, poate fi ușor găsit în casele voastre sau la un supermarket local, inclusiv un supliment de omega pe bază de plante

două suplimente comune de omega din ulei de pește, pahare din polistiren și apă fierbinte.

Aici, ceașca din polistiren reprezintă cantitatea de colesterol din corp și viteza cu care acest supliment cu Omega pătrunde în ceașcă este o bună reprezentare a vitezei cu care suplimentul va viza colesterolul din organism, inclusiv căile arteriale pentru a îmbunătăți sănătatea circulatorie.

Bine în timp ce începem acest experiment, avem suplimentul Omega bazat pe plante și avem două suplimente competitive de omega din ulei de pește și avem suplimentul nostru Laminine Omega +++.

Ceea ce vom face este să plasăm două capsule din fiecare ????? în câte un pahar și una de Laminine Omega+++ . Apoi vom adăuga 8 uncii de apă fierbinte pentru a dizolva capsulele.

Acum motivul pentru care folosim apă caldă este faptul că corpul nostru ??? la o temperatură de 98.6 grade Fahrenheit (36 grade Celsius) și acest mediu cald ajută la dizolvarea capsulelor de gel moale în corpul nostru pentru a elibera suplimentul de acid gras omega în corpul nostru, în sângele nostru, astfel încât să poată lua parte și a reacționa.

Așa că vom măsura 8 uncii de apă caldă și o vom plasa în primul nostru pahar.

Acum, după ce am pus apa fierbinte în pahare, capsulele vor începe să reacționeze și vor începe să se dizolve eliberând cantitatea de supliment de acid gras.

Acum cum știm cu toții că se dizolvă, apa este o substanță polară și trigliceridele din acizii grași omega sunt substanțe nonpolare și astfel substanțele nepolare resping substanțele polare

astfel încât apa va forța suplimentele de acid gras omega înspre peretele paharului de polistiren Așa cum ne amintim, paharul din polistiren este o substanță nonpolară precum trigliceridele, grăsimile și colesterolul care se acumulează în arterele noastre: substanțe nonpolare.

Știm că și acidul gras omega este o substanță nonpolară, de aceea cele două vor reacționa una cu cea laltă și vor începe să se dizolve și viteza cu care are loc această reacție este direct legată de concentrația și potența acidului gras omega.

Acum vom măsura 8 uncii de apă caldă și o vom turna în ultimul pahar unde este Laminine Omega+++ Puteți vedea că nici un avantaj nu a fost acordat echipei gazdă Pe măsură ce procedăm, aceste capsule încep să se dizolve și eliberează suplimentul de ulei de pește Acum puteți simți o diferență de miros între suplimente, unele miros mai mult a pește decât altele, iar motivul pentru aceasta este distilarea moleculară.

Laminine Omega+++ trece printr-un proces de distilare moleculară care ajută la eliminarea unei părți din particulele gunk piscicole care sunt responsabile pentru acel gust urât.

Pentru că uneori suntem obișnuiți să obținem ulei de pește de la alte suplimente, putem simți o diferență. Și această distilare moleculară permite tabletei noastre să fie mai concentrată.

Și astfel, fiind mai concentrată și de o calitate superioară, această reacție va avea loc mult mai repede. Acum doar vom mișca puțin fiecare pahar pentru a ne asigura că reacția are loc.

Și putem vedea un inel de acizi grași omega care se formează înspre exterior în jurul. scuzați-mă.. de culoare maro, în interiorul fiecărui pahar în jurul polistirenului.

Știu că am început doar de câteva minute experimentul, dar după cum puteți vedea, reacția Lamininei Omega+++ este deja mai avansată decât a celorlalte două suplimente din ulei de pește

și chiar decât a suplimentului omega pe bază de plante. Așa că avem un bun start aici. Și toate se bazează pe simple principii științifice de polaritate.

Și apoi, avem un produs de o mai bună calitate și mai puternic în Laminine Omega+++.

Acum lăsăm ceva timp pentru ca reacția să se producă și rețineți că peste tot este același tip de pahar. Voi folosi aceeași apă și vom folosi două capsule de gelatină din suplimentul de omega pe bază de plante. Folosim două capsule din cele două suplimente de ulei de pește și folosim numai o capsulă de Laminine Omega +++.

Acum este uimitor la ce viteză Laminine Omega +++ începe să interacționeze cu paharul de polistiren Astfel încât să cunoaștem particulele asemănătoare în paharul de polistiren și particule asemănătoare în suplimentul de acid gras omega. Ei încep să se răspândească, să deschidă particulele și să interacționeze între ele și să devină unul.

Și pe măsură ce reacția avansează, vom vedea cum paharele de polistiren vor începe să se dizolve și acizii grași omega care vor pătrunde în afara paharului.

 

Comanda produsele LifePharm aici – https://laminine.info.ro/magazin/

This website is not endorsed or operated by LifePharm. The information and views expressed on the site are solely those of the owner of the site and do not constitute advertising of LifePharm products.