fbpx
VIDEO: Cum acționează Omega+++ de la LifePharm – studiu științific
1 iunie 2018
VIDEO: Rezultate cu Laminine pe diferite probleme – diabet, cancer, noduli tirodieni
1 iunie 2018

Rezultate, caz real și opinii – tratamentul Laminine pentru Cancer și Alzheimer

Am aflat din nou o veste extraordinara legată de tratamentul cu Laminine.

”Mama mea a inceput tratamentul naturist cu Laminine si Vidatox la recomandarea unui prieten din Carei, care mi a povestit ca este cineva din Satu Mare, care sa vindecat de cancer prin tratamentul cu Laminine si Vidatox. Mama fiind bolnava si ea de cancer am luat urgent legătura cu persoana si am inceput tratamentul. Recunosc, cu o oarecare reținere… Dar văzând persoana in ce stare fizica se afla si sinceritatea acestuia si speranta ce mi a transmis acest om, am acceptat sa i dau dozele de șoc, recomandat in general unui caz oncologic.

Mama mea, in vârsta de 63 de ani, din pacate nu mai putea umbla, era sleită de puteri si avea momente de amnezie din cauza bolii.

Dupa o saptamana s-a întâmplat o minune!

Mama a inceput sa se ridice tot mai des, iese deja in grădina, se simte mult mai puternica si in plus ne bucuram toți ca nu mai are momentele specifice bolii ALZHEIMER , vorbește cu noi, are o energie si dorința de viata debordantă ! Se tot întreaba ce i am dat ca are atâta putere in ea.

Continuam tratamentul cu Laminine cu încredere si speranta!

Multumesc Laminine!

Loredana, Carei

 

Comanda produsele LifePharm aici – https://laminine.info.ro/magazin/

This website is not endorsed or operated by LifePharm. The information and views expressed on the site are solely those of the owner of the site and do not constitute advertising of LifePharm products.